Produk Anyar

  • led light bars high power led edge lit for light box advertising light box

    dipimpin cahya bar daya dhuwur dipimpin pinggir surem kanggo ...

    Item Strip-lit LED Strip Model HB6005A Spesifikasi 500 * 26 * 2mm Ukuran LED SMD3535 LED Qty 6PCS Lumen 120LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan temperatur warna 6000-7000K, Sudut Tampilan Khusus 15 ~ 45 ° Daya 12w / pcs Tegangan DC24V Ukuran liyane 25cm, 3leds; 28cm, 5leds; 36cm, 5leds; 45cm, 5leds; 56cm, 10leds 1. Teknologi reproduksi Warna Sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna rendering. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna. 2. Diimpor o ...

  • RGB Dynamic LED Panel

    Panel LED Dinamis RGB

    Detail Produk: Model Panel LED Dinamis RGB Spesifikasi HC3002A Spesifikasi 240 * 240 * 1.6mm Ukuran LED SMD5050 LED Qty 64PCS Warna temperatur RGB Lihat Sudut 160 ° Daya 36w / pcs Tegangan DC24V 1.Kuatake merek & pariwara ing donya sing dinamis saiki, sampeyan branding lan pariwara kudu tampil kanthi kreativitas lan elemen sing kaget. Penting, nggunakake anggaran kanthi wicaksana tanpa kompromi imajinasi lan orisinalitas. Kemungkinan sing HYM Dyn ...

  • IP67 curtain led strip light

    Tirai IP67 dipimpin lampu strip

    Detil Produk: Model Strip LED Tirai Tahan Air Model HA5152A Spesifikasi 277.2 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 4PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan karo temperatur warna 2800-12000K (disesuaikan) Rating IP IP67 Deleng Angle 160 ° Daya 3.6w / pcs Tegangan lattice LED DC24V lampu latar (tirai LED, slip bambu LED); LATTICE LED Light Matrix System minangka solusi pencahayaan paling serbaguna lan praktis kanggo lemari tandha njero ruangan lan ruangan ...

  • Double color soft led backlight Panel

    Lampu latar mburi dipimpin empuk warna pindho

    Detail Produk: Item Model Lampu LED Backlight Warna Ganda Spesifikasi HC1026A 420 * 240 * 0.2mm Ukuran LED SMD2835 LED Qty 420PCS Lumen 120LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan karo temperatur warna 2000-2200K & 6300-6800K, Sudut Tampilan 120 ° Daya Khusus 0.12 w / Voltage LED DC24V 1. Teknologi reproduksi warna Sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna rendering. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna. 2.Suhu warna bisa dadi ...

  • led backlight panel with lens

    panel lampu latar kanthi lensa

    Detail Produk: Ukuran Barang Ukuran LED Daya Tegangan Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. Teknologi reproduksi warna sejatine luwih gedhe tinimbang 90 rendering warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna. 2. Materi PMMA kelas optik sing diimpor (Aman lan tembus, efek cahya seragam, anti-video sing padhang ...

  • 24v led back light panel

    24v panel lampu mburi

    Detail Produk: Ukuran Barang Ukuran LED Daya Tegangan Lumen HYM-LED-I-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 13.44w 120LM / W HYM-LED-II-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36 w 120LM / W HYM-LED-III-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W HYM-LED-IV-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W HYM- LED-V-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W HYM-LED-VI-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0.86w 120LM / W 1. Teknologi reproduksi warna sejatine luwih gedhe banjur 90 warna rende ...

  • led backlight panel diffuser

    diffuser panel lampu latar

    Detail Produk: Ukuran Barang Ukuran LED Daya Tegangan Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. Suhu warna standar kita yaiku 6000-6500K, warna LED putih adhem 2. Rating IP yaiku IP20 3. Komponen bobot entheng nyumbang nganti murah ongkos kirim. 4. Umur luwih suwe udakara 50.000 jam panggunaan terus-terusan 5.Warna warna, CRI, Bisa disesuaikan miturut ...

Rekomendasi Produk

24V dc led slim led strip for slim lighting box advertising

24V dc dipimpin strip led langsing kanggo kothak cahya ...

Detail Produk: Model Strip LED Kaku Item Spesifikasi HD1026A Spesifikasi 500 * 7.8 * 0.2mm Ukuran LED SMD2835 LED Qty 42PCS Lumen 130LM / W Warna temperatur 2800-12000K (Disesuaikan) Deleng Angle 120 ° Tegangan DC24V Lampu LED Kaku, garis lampu strip dan Aluminium kaku lampu kanggo pencahayaan njero ruangan 24Volt LED light bar lan lampu Aluminium bar sing dirancang kanggo panggunaan multi-sudhut. Kualitas tinggi, gampang dipasang, intensitas cahya, umur dawa, strip cahya kaku sing kurang panas. Cocog ...

led light strip diffuser

diffuser strip cahya

Detail Produk: Model Strip Lattice LED Strip Spesifikasi HA5100C 580 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 8PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan karo temperatur warna 6000-7000K, Tampilan Sudut 160 ° Daya 7.2w / pcs Voltase DC24V Ukuran liyane 58cm kanthi 8leds, 56cm kanthi 6leds Kita nawakake strip cahya LED khusus sing bisa dimmable sing ngidini sampeyan ngontrol padhange lampu strip sampeyan. Apa sampeyan pengin lampu kanthi padhang maksimum kanggo tugas ...

Dimmer for double color led strip

Dimmer kanggo strip led warna dobel

Detil produk Nalika switch dimmable diwiwiti ing pasar, dirancang kanggo nyuda lampu mung kanggo daya tarik visual; kanthi tembung liya, pamikiran konsumsi energi ora dadi prioritas utama. Jinis iki dimmer kanthi limang saluran, bisa dadi kontrol RGB + CW. Minangka sampeyan kudu nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan. Huayuemei Lighting siyap mbantu sampeyan milih sing paling apik ing instalasi switch dimmer, lan kita bisa mangsuli kabeh pitakon cahya lan listrik karo para profesional lan ...

SMD2835 lighting rigid bar

Bar kaku SMD2835

Detail Produk: Model Strip LED Kaku Item HD1104A Spesifikasi 500 * 5 * 1.6mm Ukuran LED SMD5050 LED Qty 36PCS Lumen 130LM / W Temperture warna 2800-12000K (Disesuaikan) Deleng Sudut 120 ° Tegangan DC12V 1. Kecerahan sing dhuwur, nganggo SMD2835 padhang sing dhuwur minangka sumber cahya. 2. Uga Radiates, papan PCB lan cangkang Out, kabeh digawe nganggo bahan Aluminium utawa FR-4, panas kurang lan output gampang. 3. Tenaga sithik lan bosok entheng: ngirit energi bisa nganti 90% kanggo sampeyan. 4. Tanpa radiasi ...

high bright high illumination led strip light 5 meter reel for

padhang dhuwur sing padhang dipimpin lampu strip 5 ...

Detail Produk: Model Fleksibel LED Strip HE1019A Spesifikasi 500 * 8 * 0.2mm Ukuran LED SMD2835 LED Qty 30PCS Lumen 130LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan karo temperatur warna 2800-12000K, Tampilan Sudut 120 ° Daya 3.9w / pcs Voltase Pita cahya LED DC12V sing ditawakake ing pirang-pirang watt kanggo memenuhi syarat-syarat cahya. Kajaba putih standar, uga kasedhiya ing opsi CCT lan RGB. Kanggo gampang digunakake lan ...

curtain led light 24v dc module IC for indoor advertising

langsir led 24v dc modul IC kanggo njero ruangan ...

Detail Produk: Model Strip LED Tirai Barang HA5126A Spesifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 6PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan temperatur warna 2800-12000K (disesuaikan) Deleng Angle 160 ° Daya 5.4w / pcs Tegangan DC24V 1. Suhu warna, CRI, Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. 6. Bisa dimmable karo kontroler. 2. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan. 3. Nyedhiyakake layanan purna jual sing berkualitas lan paling apik ....

3030  lattice led strip

3030 lattice led strip

Detail Produk: Model Strip LED Tirai Barang HA5126A Spesifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm Ukuran LED SMD3030 LED Qty 6PCS Lumen 110LM / W CRI 80+, Bisa disesuaikan temperatur warna 2800-12000K (disesuaikan) Deleng Angle 160 ° Daya 5.4w / pcs Voltase DC24V SUBSTRATE GRATIS Gorden LED Strip nawakake tekanan bebas landasan-to-point tensioning nganti 500 lbs kanggo pencahayaan seragam sing optimal UNIFORM LIGHTING / EFISIEN ENERGI Strip LED Gorden nawakake cahya seragam, ...

2835 led backlight panel with diffuser lens

2835 panel lampu latar dipimpin kanthi lensa diffuser

Detail Produk: Ukuran Barang Ukuran LED Daya Tegangan Lumen HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W 1. Teknologi reproduksi warna sejatine luwih gedhe tinimbang 90 rendering warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna. 2. Bahan PMMA kelas optik sing diimpor (Aman lan tembus, efek cahya seragam, flas anti-video sing padhang ...