Pusat Produk

Panel LED Dinamis RGB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Panel LED Dinamis RGB
Model HC3002A
Spesifikasi 240 * 240 * 1.6mm
Ukuran LED SMD5050
LED Qty 64PCS
Watake warna RGB
Ndeleng Angle 160 °
Kekuwatan 36w / pcs
   
Tegangan DC24V

 

1. Kuatake merek & pariwara sampeyan

Ing jagad dinamis saiki, merek lan pariwara sampeyan kudu tampil kanthi kreativitas lan elemen sing kaget. Penting, nggunakake anggaran kanthi wicaksana tanpa kompromi imajinasi lan orisinalitas. Kemungkinan sing ditawakake panel LED Dinamis HYM tanpa wates. Kanthi mung ngganti konten lan nyorot bagean saka cetakan sampeyan, sampeyan nggawe tampilan lan perasaan sing beda-beda kanthi grafis sing padha.

Thanks kanggo kothak cahya sing dinamis, merek sampeyan bakal dadi sorotan utama. Gunakake lan aktifake tampilan tandha-tandha ing toko lan toko.

 

2. Kaluwihan Panel LED Dinamis

• Bisa diprogram nganggo kertu Kontrol K-8000C kanthi propotol DMX512.

• Pencahayaan seragam.

• Gampang dipasang ing kothak cahya utawa sel sampeyan.

• Ngubungake pamirsa liwat Pengalaman Merk sing nyenengake lan unik.

• Desain modular sing gampang dibangun

• Owahi gampang print lan upload animasi video

 

3. Kanthi papan LED RGB sing bisa diprogram, RGB bisa disetel dadi 16,7 yuta warna. Sistem tegang unik iki gampang dilebokake ing desain pencahayaan RGB kanggo nggawe cahya sing seragam ing warna apa wae. Saben LED individu yaiku RGB, iki tegese ngasilake warna Abang, Ijo lan Biru sing yen digabungake, bisa nggawe warna ing spektrum,

 

4. Amarga fleksibilitas pangowahan warna lan pemrograman iki, kita bisa nggawe program LED sing cukup kompleks sing kalebu mung urip / mati, surup lan padhang lan uga owah-owahan warna sing bisa urip nyata gambar kain cetak.

Kothak cahya dinamis bisa dipasang ing tembok, bebas ngadeg ing sikil, dibangun utawa dilereni saka kabel. Bisa uga diprogram adoh banget, saben kothak bisa nyambung menyang jaringan nirkabel lokal lan program anyar bisa ditularake yen ana desain kain anyar.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

fg (1) fg (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita