Pusat Produk

24V dc dipimpin strip led langsing kanggo pariwara kothak cahya langsing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Strip LED Kaku
Model HD1026A
Spesifikasi 500 * 7,8 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 42PCS
Lumen 130LM / W
Watake warna 2800-12000K (Khusus)
Ndeleng Angle 120 °
Tegangan DC24V

 

Lampu LED kaku,bar lampu Strip lan Lampu aluminium kaku kanggo lampu njero ruangan

24Volt bar lampu LED kaku lan lampu bar Aluminium sing dirancang kanggo panggunaan multi-sudhut.

Kualitas tinggi, gampang dipasang, intensitas cahya, umur dawa, strip cahya kaku sing kurang panas.

Cocog kanggo lampu aksen omah, counter perhiasan, rak buku, kabinet ngisor, lemari, case display, lemari, lampu tugas lan lampu showcase.

Kasedhiya ing bar lampu LED putih kaku, anget putih anget kanggo proyek pencahayaan omah, komersial lan industri.

Seri cahya batang kaku nggunakake bahan dasar kaku ing FR4 lan aluminium, kanggo kasus mbutuhake metode instalasi struktural nggunakake sekrup, klip lan liya-liyane. Dhukungan desain voltase pancet klasik kanthi ngethok fleksibel lan sambungan dadi dawa tartamtu. Maneka fitur bisa digayuh lan dipilih, kayata tampilan ndhuwur, tampilan sisih, ultra-langsing, kapadhetan dhuwur. Umure 50.000h dawa.

 

 1. Efisiensi cahya dhuwur 130LM / W; tes nyata luwih saka 50% efisiensi opitcal tinimbang produk sing padha

2. TOP SMD LED 2835 utawa 5050, efisiensi bercahaya LED nganti 130lm / w

3. Sistem lampu latar sing dipimpin paling irit

4. Bebas merkuri, ora ana sinar sing mbebayani, ora ana kedhep, wiwitan cepet

5. ambane minimal sing dibutuhake ing jarak 9cm, ora bakal ana bintik panas ing grafik

6. Indeks rendering warna dhuwur: Ra> 75/85

7. Gampang dipasang, mung butuh sekrup

8. Ketik arus konstan internal, voltase dc24v

9. Umur dawa> 50000hr

10. Garansi 3 taun

 

Aplikasi:

Aplikasi kanggo piring Pandhuan LED, kothak cahya tipis. Desain dekorasi awak sing ora teratur (papan hotel / klub / KTV kayata tembok poligonal, desain alur garis langit-langit lan kontras dekoratif saka atmosfer)
 Lampu langit (bangunan, pratandha tembok pariwara, dekorasi liburan lan wilayah liyane)
 Omah alur peteng ing omah (bingkai, bar, kabinet anggur, lemari klambi, kabinet TV…)
 Kecantikan Otomotif (Mobil, sepeda…). Darmabakti kanggo lampu latar, lampu latar pariwara, backlight poster utawa papan reklame Lemari Tanda Indoor & Luar Ruangan, Papan reklame Lampu Internal, Area Tampilan Gedhe, Tembok & Kolom Arsitektur, Tanda Single & Ganda

sadfghj (1) sadfghj (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita