Pusat Produk

2835 panel lampu latar dipimpin kanthi lensa diffuser

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Ukurane Ukuran LED Tegangan Kekuwatan Lumen
HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1. Teknologi reproduksi warna sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna.

2. Bahan PMMA kelas optik sing diimpor (Aman lan tembus, efek cahya sing seragam, lampu kilat anti-video sing padhang, jangkoan permukaan, perlindungan saka kejutan listrik, transmisi cahaya luwih saka 90%.) 

3. Ora ana iga, iluminasi sing luwih seragam, reproduksi warna sing luwih dhuwur.

4. 1.6mm PCB sisi loro kenthel, konduksi panas ora cacat, PCB luwih ketat, nambah konduktivitas sakabehe, nyuda tekanan mudhun, nyuda panas. 

5. Kita nampa Layanan OEM & ODM.

6. Garansi 3 Taun.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

Product Detail (1) Product Detail (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita