Pusat Produk

3030 lattice led strip

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Jalur LED Tirai
Model HA5126A
Spesifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 6PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 2800-12000K (disesuaikan)
Ndeleng Angle 160 °
Kekuwatan 5.4w / pcs
Tegangan DC24V

SUBSTRATE GRATIS

Jalur LED Tirai nawakake ketegangan gratis landasan-point-to-point sing gampang nganti 500 lbs kanggo pencahayaan seragam sing optimal

 

EFISI CAMPURAN / ENERGI

Jalur LED Curtain nawakake cahya seragam, supaya ora ana hotspot. Sistem kasebut mbutuhake voltase sithik lan nggunakake 60% kurang energi, dibandhingake karo sistem liyane

 

SPACING BOARD KUSTOM

Jalur LED Tirai bisa dioptimalake kanthi nggawe jodho ing antarane papan LED gumantung saka materi diffuser, kemunduran lan persyaratan output lumen

 

TUNGGAL / GANDA SAMPUNG

Papan LED kita bisa dadi siji utawa loro kanthi biaya sing beda. Cocog kanggo aplikasi langit-langit, dipasang ing tembok lan bunder

 

INSTALASI GAMPANG

Butuh sawetara alat lan ora duwe keahlian, Curtain LED Strip bisa gampang ketegangan lan disesuaikan karo ukuran utawa bentuk apa wae

 

SISTEM CAHAYA

Ing 70 gram saben kaki persegi, Strip LED Tirai ora mbutuhake bala tambahan

 

1. Strip LED Tirai wis entuk sistem lampu LED bersertifikat CE lan UL sing ngasilake cahya seragam. Jalur LED Curtain bisa dadi latar mburi diffuser lan bahan kanggo macem-macem aplikasi lan integrasi arsitektur.

2.Suhu warna, CRI, Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. 6. Bisa dimmable karo kontroler.

3. Pencahayaan seragam lan integrasi Arsitektur bisa digandhengake karo Strip LED Tirai.

4 .. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

5. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

6. Suhu warna bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan (2800-12000K).

7. Garansi yaiku 3 taun. Suhu kerja yaiku -50 ℃ ~ 50 ℃.

8. Kita nyedhiyakake klien karo bahan lan produk sing ramah lingkungan.

 

Manungsa waé:

1. Parameter pencahayaan sing diwenehake njamin pencahayaan ing permukaan. Gumantung saka jinis bahan sing digunakake kanggo huruf saluran utawa kothak cahya, paramèter kasebut bisa diganti. Luwih akeh padhange yen jarak antara modul LED dikurangi.

2. Modul LED dhewe lan kabeh komponen bisa uga ora stres mekanik.

3. Priksa manawa pasokan listrik cukup kanggo ngoperasikake total beban. Mung personel sing mumpuni sing diidini nindakake instalasi.

4. Desain omah kudu miturut standar IP ing aplikasi kasebut.

5. Yen struktur proteksi lonjakan ora ana ing panyedhiya daya, pelindung sing luwih ringan kudu dibutuhake uga.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

lidghf (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita