Babagan Kita

Napa Lampu Huayuemei

Guangdong Huayuemei Lighting Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2006. Huayuemei Lighting minangka pabrikan Strip LED Lampu Profesional, Khusus kanggo ngrancang, ngasilake lan nyebar luwih saka 10 taun. Kanthi fasilitas produksi 2.300 sqm ing Guangzhou, China.

Kita duwe kaunggulan luwih gedhe ing desain lan pengalaman produksi, lokakarya, fasilitas, tim sales.
Prinsip: Kualitas apik lan rega kompetitif, regane apik kanggo para pelanggan.

Layanan purna jual lan solusi paling apik kanggo pelanggan.

Produk

Konsep produk iku produk sing paling fungsional, narik kawigaten, lan terkenal (LED Strip Light).
Kita uga nampa pesenan OEM kanggo kabutuhan khusus pelanggan. Kita bakal terus ngembangake produk anyar, nganyari kualitas produk lan ningkatake layanan.

Produksi

Kita duwe tim sing kuat kanggo nggawe pesenan ing wektu sing efisien, pangiriman pelanggan tepat wektu. Kita uga duwe standar produksi sing ketat banget, priksa manawa kabeh produk wis digawe kanthi apik ing saben tautan rantai produksi.
Misi Kita

Budaya Perusahaan

Huayuemei minangka pemasok profesional Lampu Strip LED utamane kalebu Lampu Strip LED Lampu latar, Bar Modul Lampu Edge, Lampu Strip LED Fleksibel / Kuat, Modul Lampu LED Backlight, kita wis nggarap Lampu LED ing China luwih saka 10 taun. Kita uga duwe opsi khusus kanggo ngrewangi klien ngoptimalake rantai pasokan kanggo macem-macem saluran.
Tim penjualan bisa ngupayakake pelanggan kanthi layanan sing apik. Kajaba iku, adhedhasar hubungan sing cedhak karo klien, kita bakal bisa entuk informasi pisanan saka pasar lan bisa disesuaikan miturut panjaluk khusus pelanggan. Luwih saka 10 taun tuwuh, kita ngalami ODM uga OEM. Kanthi produk lan layanan premium, kita wis nggawe kemitraan bisnis sing apik karo para pelanggan ing pasar domestik lan jaban rangkah. Yen sampeyan kasengsem ing salah sawijining barang utawa butuh informasi luwih lengkap, pls aja ragu-ragu hubungi kami. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.

Kaluwihan

Kualitas & Sertifikasi

We pabrik ing omah kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Lampu Strip LED kita disertifikasi CE, Rosh lan UL.

Kesederhanaan

Kesederhanaan minangka mantra kita. Solusi kita gampang dipasang, gampang diluncurake lan gampang diatur. Lan kita bakal miturut panjaluk sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

Kreativitas

Huayuemei Lighting minangka industri kreatif & perusahaan dagang sing dikembangake kanggo kabeh kabutuhan. Kreativitas drive lan inspirasi kanggo kita.

Inovasi

Tim R&D ing omah riset babagan tren anyar lan nggawe produk anyar kanggo sektor kasebut.

Pabrik

Kita ahli ing rollout gedhe amarga 2.300 sqm fasilitas pabrik ing Guangzhou, China.

Sawise Sales-Services

Kita bakal nyedhiyakake layanan sales sing berkualitas lan paling apik.

Global

Kanthi luwih saka 14 taun pengalaman, kita duwe klien ing luwih saka 130 negara lan luwih saka 4.500 kutha.

Pengin kerja sama kita?