Pusat Produk

tirai dipimpin lampu 24v dc modul IC kanggo pariwara ing njero ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Jalur LED Tirai
Model HA5126A
Spesifikasi 500 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 6PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 2800-12000K (disesuaikan)
Ndeleng Angle 160 °
Kekuwatan 5.4w / pcs
Tegangan DC24V

 

1.Suhu warna, CRI, Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. 6. Bisa dimmable karo kontroler.

2. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

3. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

4. Kanthi IC ing PCB, ningkatake kinerja sirkuit, nyuda penurunan tekanan sing dipimpin.

5. Garansi 3 taun. Suhu kerja yaiku -50 ℃ ~ 50 ℃.

6. Kita nyedhiyakake klien karo bahan lan produk sing ramah lingkungan.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

milsdud (2)

fdh (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita