Pusat Produk

Dimmer kanggo strip led warna dobel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk

 

Nalika switch dimmable pisanan diwiwiti ing pasar, dheweke dirancang kanggo nyuda lampu mung kanggo daya tarik visual; kanthi tembung liya, pamikiran konsumsi energi ora dadi prioritas utama. 

Jinis iki dimmer kanthi limang saluran, bisa dadi kontrol RGB + CW. Minangka sampeyan kudu nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

Huayuemei Lighting siyap mbantu sampeyan milih sing paling apik ing instalasi switch dimmer, lan kita bisa mangsuli kabeh pertanyaan babagan lampu lan listrik kanthi layanan profesional lan ramah sing misuwur; hubungi kita dina iki kanggo penawaran proyek sampeyan!

 

Jeneng produk Controller LED RGB + CCT
Input 12-24VDC
Output 12-24VDC
Kekuwatan 100W (Maks) 12VDC; 200W (Maks) 24VDC
 Jinis dimmable PWM
 TC + 65
Kekuwatan liyane 60w, 90w, 150w, 200w, 350w lsp.


CE, Sertifikasi RoHS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita