Pusat Produk

Lampu latar mburi dipimpin empuk warna pindho

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Panel LED Backlight warna dobel
Model HC1026A
Spesifikasi 420 * 240 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 420PCS
Lumen 120LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 2000-2200K & 6300-6800K, Khusus
Ndeleng Angle 120 °
Kekuwatan 0.12w / LED
Tegangan DC24V

 

1. Teknologi reproduksi warna Sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna.

2.Suhu warna bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

3. Ora ana iga, iluminasi sing luwih seragam, reproduksi warna sing luwih dhuwur.

4. 1.6mm PCB sisi loro kenthel, konduksi panas ora cacat, PCB luwih ketat, nambah konduktivitas sakabehe, nyuda tekanan mudhun, nyuda panas. 

5. Cocog kanggo kothak cahya kanthi kekandelan 6-8cm (Cara paling apik)

6. Produk kita entuk Sertifikasi UL, CE, RoHS.

7. Kita bisa miturut panjaluk sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

8. Jaminan 3 Tahun.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

asdfghj (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita