FAQ

FAQ
Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo lampu sing dipimpin?

A1: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

P2. Kepiye babagan lead time?

A2: Sampel butuh 1-3 dina, wektu produksi massal butuh 5-7 dina kerja supaya kurang saka 1000 pcs.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya lampu sing dipimpin?

A3: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?

A4: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?

A5: Sepisanan ngerti babagan sarat utawa aplikasi sampeyan.

Kapindho, Kutipan miturut sarat utawa saran.

Katelu pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi.

Papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk cahya sing dipimpin?

A6: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?

A7: Ya, kita nawakake garansi 3 taun kanggo produk.

P8: Apa sampeyan nampa layanan OEM?

A8: Ya, kita spesialis kanggo customizde minangka panjaluk sampeyan.

P9: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?

A9: Sepisanan, Produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang

saka 0,2%.

Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo

produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusi i

ora kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.

Pengin kerja sama kita?