Pusat Produk

katerangan dhuwur padhang dhuwur mimpin Strip cahya 5 meter gulungan kanggo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Strip LED sing fleksibel
Model HE1019A                                   
Spesifikasi 500 * 8 * 0.2mm
Ukuran LED SMD2835
LED Qty 30PCS
Lumen 130LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 2800-12000K, Khusus
Ndeleng Angle 120 °
Kekuwatan 3.9w / pcs
Tegangan DC12V

 

Pita cahya LED sing ditawakake ing pirang-pirang watt kanggo memenuhi kabeh persyaratan cahya. Kajaba putih standar, uga kasedhiya ing opsi CCT lan RGB.

Kanggo kemudahan panggunaan lan tingkat kenyamanan DIY Lampu LED Strip nggunakake pita perekat 3M minangka pilihan sing dipasang.

Didhukung dening EPISTAR, Strip Lampu LED sing paling anyar duwe manpaat konsistensi mutlak ing kabeh produk.

 

Aplikasi:

Lampu Gantung

Kanthi macem-macem pilihan wattage lan warna, Strip LED Fleksibel minangka pilihan sing cocog kanggo lampu rak ing format ritel.

Lampu Perimeter

Strip LED sing fleksibel nangani sudut ing langit-langit lan ing tembok uga transisi tembok menyang langit-langit kanthi gampang lan campuran kanthi mulus menyang ruang arsitektur sing paling rumit.

fdgh (1) fdgh (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita