Pusat Produk

Tirai IP67 dipimpin lampu strip

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Strip LED Tirai Tahan Air
Model HA5152A
Spesifikasi 277.2 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 4PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 2800-12000K (disesuaikan)
Rating IP IP67
Ndeleng Angle 160 °
Kekuwatan 3,6w / pcs
Tegangan DC24V

 

Lampu latar kisi LED (tirai LED, slip bambu LED); Sistem Pencahayaan Matrix LED LATTICE minangka solusi pencahayaan paling serbaguna lan praktis kanggo lemari tandha njero ruangan lan ruangan lan katerangan area gedhe.

Desain sistem LATTICE sing inovatif kasedhiya kanthi gulung sing gampang dipasang kanthi gampang, sing ngidini gampang pendhudhuk LED kanthi jarak sawetara menit kanthi sawetara menit kanggo pencahayaan backlit sing seragam.

Lampu latar kisi LED kanthi nggunakake chip sing dipimpin efisiensi dhuwur kanthi lensa ngarep ngidini ambane minimal, ngetokake cahya sing seragam, tanpa bintik-bintik katon ing permukaan tandha;

Lampu latar LED kanggo kothak cahya nggunakake modul lampu strip sisih-siji kanggo lemari tandha sing padhang, papan pariwara, panel tampilan lan sawetara jinis aplikasi pencahayaan mburi sisi sing umum;

Modul backlit kisi kanthi padhang banget ing konsumsi daya sithik, Cocog kanggo tembok backlit utawa kothak cahya pasuryan tunggal kit cahya;

 Lampu kisi LED kanthi desain inovatif sistem kisi kalebu Instalasi hemat Buruh sing entheng;

 Lampu latar LED kanggo kothak cahya kanthi versi anyar lan luwih apik ing kisi asli, kanthi asil cahya sing bisa dipercaya lan bisa diprediksi, nambah keandalan, umur dawa, lan teknologi saiki sing tetep.

 

Kaluwihan & Layanan

1. Iki Strip Curtain LED Strip. Cocog kanggo kothak cahya ruangan.

2. Adopsi cetakan injeksi lengkap, bahan anti banyu bisa tekan IP67.

3. Mbukak sawetara alat lan ora duwe keahlian, LED Tirai anti banyu bisa gampang ketegangan lan disesuaikan karo ukuran utawa bentuk apa wae

4. Lampu seragam, ngindhari hotspot.

5. Kita bisa miturut panjaluk sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan. \

6. Layanan OEM & ODM.

7. Jaminan 3 Tahun.

8. Kita nyedhiyakake klien karo bahan lan produk sing ramah lingkungan.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo ngiklanake kothak cahya kain & nggawe selang, Pilihan sing cocog kanggo Lampu Lampu Papan / Papan Tanda Lampu Latar… uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp. Kabinet Tanda njero ruangan lan ruangan ,Kothak Cahya Pariwara Gedhe, Papan reklame Lampu Internal, Area Tampilan Signage Gedhe, Papan Tunggal & Ganda, Kothak cahya Poster Gedhe.

milsdud (1) milsdud (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita