Pusat Produk

diffuser panel lampu latar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Ukurane Ukuran LED Tegangan Kekuwatan Lumen
HYM-LED-A-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30 × 30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10 × 10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1.Suhu warna standar kita yaiku 6000-6500K, warna LED putih sing adhem

2. Rating IP yaiku IP20

3. Komponen bobot entheng nyumbang kanggo biaya pengiriman sing murah.

4. Umur luwih suwe udakara 50.000 jam panggunaan terus-terusan

5. Warna temp, CRI, Bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

6. Suhu kerja yaiku -50 ℃ ~ 50 ℃.

7. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

8. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

9. Garansi wis 3 taun.

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

sdffg (1) sdffg (2)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita