Pusat Produk

panel lampu latar kanthi lensa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Ukurane Ukuran LED Tegangan Kekuwatan Lumen
HYM-LED-A-30×30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 27w 120LM / W
HYM-LED-B-30×30 300 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 9w 120LM / W
HYM-LED-C-10×10 100 * 100 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3w 120LM / W

 

1. Teknologi reproduksi warna sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna.

2. Bahan PMMA kelas optik sing diimpor (Aman lan tembus, efek cahya sing seragam, lampu kilat anti-video sing padhang, jangkoan permukaan, perlindungan saka kejutan listrik, transmisi cahaya luwih saka 90%.)

3. Ora ana iga, iluminasi sing luwih seragam, reproduksi warna sing luwih dhuwur.

4. 1.6mm PCB sisi loro kenthel, konduksi panas ora cacat, PCB luwih ketat, nambah konduktivitas sakabehe, nyuda tekanan mudhun, nyuda panas.

5. Warna temp, CRI, Bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

6.Suhu kerja yaiku -50~ 50.

7. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

8. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

9. Garansi wis 3 taun.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

sfghh (1) sfghh (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita