Pusat Produk

dipimpin lampu bar daya dhuwur dipimpin pinggir surem kanggo kothak cahya kothak cahya

Katrangan singkat:


Detail Produk

Barang Jalur LED sing surem
Model HB6005A
Spesifikasi 500 * 26 * 2mm
Ukuran LED SMD3535
LED Qty 6PCS
Lumen 120LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 6000-7000K, Khusus
Ndeleng Angle 15 ~ 45 °
Kekuwatan 12w / pcs
   
Tegangan DC24V
Ukuran liyane 25cm, 3leds; 28cm, 5leds; 36cm, 5leds; 45cm, 5leds; 56cm, 10leds

 

1. Teknologi reproduksi warna sejati luwih gedhe tinimbang 90 warna warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna.

2. Kelas optik "LG" sing diimpor (Aman lan tembus, efek cahya seragam, lampu kilat anti-video sing padhang, jangkoan permukaan, perlindungan saka kejutan listrik, transmisi cahya luwih saka 90%.)

3. Ora ana iga, iluminasi sing luwih seragam, reproduksi warna sing luwih dhuwur.

4. PCB loro-sisi kandel 2mm, konduksi panas ora cacat, PCB luwih ketat, nambah konduktivitas sakabehe, nyuda tekanan mudhun, nyuda panas.

5. Bingkai aluminium kanthi panggunaan permanen lan sistem LED kanthi efisiensi cahya rata-rata 5 taun.

6. Kita bisa miturut panjaluk sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling apik kanggo sampeyan

7. Nyedhiyakake layanan purna jual & kualitas apik.

8. Suhu warna, ukuran, CRI bisa disesuaikan miturut panjaluk khusus sampeyan.

9. Kita nyedhiyakake klien karo bahan lan produk sing ramah lingkungan.

 

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

sdf (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita