Pusat Produk

diffuser strip cahya

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Jalur LED Lattice
Model HA5100C
Spesifikasi 580 * 16.8 * 1.6mm
Ukuran LED SMD3030
LED Qty 8PCS
Lumen 110LM / W
CRI 80+, Bisa disesuaikan
Watake warna 6000-7000K, Khusus
Ndeleng Angle 160 °
Kekuwatan 7.2w / pcs
   
Tegangan DC24V
Ukuran liyane 58cm kanthi 8leds, 56cm kanthi 6leds

 

Kita nawakake strip cahya LED khusus sing bisa dimmable sing ngidini sampeyan ngontrol padhange lampu strip. Apa sampeyan pengin lampu paling padhang kanggo pencahayaan utawa nyuda cahya kanggo swasana ati. Didhukung dening chip Epistar 3030 SMD LED. 

Basis aluminium 1.6mm kanggo sink panas sing apik. Catu daya voltase rendah DC12V / 24V, keamanan lan efisiensi energi. Umur dawa.

Pilih Pilihan Lampu Strip LED Khusus sing Becik

Sawise sampeyan mutusake strip cahya LED sing dikarepake, penting sampeyan milih opsi lampu strip LED sing bener. Huayuemei minangka solusi lampu siji-mandeg sing nawakake macem-macem aksesoris LED supaya luwih gampang instalasi, operasi, lan modifikasi lampu LED sampeyan.

Pungkasan, kita bakal ngasilake pesenan nalika nggawe manawa cocog karo syarat sampeyan. Kita nindakake tes kualitas sing ketat sajrone proses manufaktur supaya bisa njamin yen sampeyan bakal nampa solusi lampu LED sing ngluwihi pangarepan sampeyan.

 

1.Suhu warna, CRI, Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. Bisa dimmable karo kontroler.

2. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

3. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

4. Garansi 3 taun.

5.Suhu kerja -50 ℃ ~ 50 ℃.

6. Kita nyedhiyakake klien karo bahan lan produk sing ramah lingkungan.

7. Sumber strip LED kaku backlight kanggo kothak cahya sing langsing lan langit-langit backlit

8. LED SMD 3030 padhang sing dhuwur kanthi 110 lumen

9. Lensa PMMA transparan sing dhuwur, ora ana reregetan, ora ana lampu sing entek

10. Sudut balok jembar ekstrem 165 derajat

11. Lensa dipasang ing PCB kanthi pro-leleh proce sing luwih kuwat tinimbang lem tradisional

17. 16.8mm PCB aluminium berkualitas tinggi kanthi kapasitas disipasi panas sing luwih apik

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo ngiklanake kothak cahya kain & nggedhekake sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lan liya-liyane. kothak.Kothak cahya pameran, Lampu langit-langit. Bangunan lampu dekoratif, tandha pariwara Billboard. Kothak sing disaranake 4-20cm ing njero kothak lampu sisih njero ruangan

sdf (1) sadfghj (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita