Warta

  • C-star 2020 & Huayuemei Lighting

    C-star 2020 & Lampu Huayuemei

    C-star - Pameran Perdagangan Internasional Shanghai kanggo Solusi lan Tren Kabeh babagan Retail, anggota kulawarga pameran EuroShop Trade, tuwuh kanthi cepet wiwit debut ing taun 2015 lan dadi platform pengaruh utama ing industri ritel ing saindenging China. C-star 2020 sukses ...
    Waca liyane
  • New Product launch- RGB Dynamic Curtain LED Strip & RGB Dynamic LED Panel

    Peluncuran Produk Anyar- Strip LED Tirai Dinamis RGB & Panel LED Dinamis RGB

    Kita nyurung rong jinis produk anyar - Langsung Dinamis RGB LED Strip & Modul LED RGB Dinamis. Saben bangunan nyritakake, mula uga ing njero bangunan. Panel LED kothak cahya dinamis sing gampang dibangun saka HYM Lighting bisa mbantu sampeyan ngrampungake crita kasebut. Desain modular ...
    Waca liyane
  • Euroshop 2020 & Couleur Lighting

    Euroshop 2020 & Lampu Couleur

    Iki minangka Couleur Lighting sing melu EuroShop, edhisi 2020 acara ritel sing paling penting nyedhiyakake kesempatan kanggo Couleur Lighting kanggo nduduhake evolusi lan inovasi. Kita pengin matur nuwun marang kabeh sing wis ngunjungi bilik ing Euroshop ing Düsseldo ...
    Waca liyane