Warta

C-star - Pameran Perdagangan Internasional Shanghai kanggo Solusi lan Tren Kabeh babagan Retail, anggota kulawarga pameran EuroShop Trade, tuwuh kanthi cepet wiwit debut ing taun 2015 lan dadi platform pengaruh utama ing industri ritel ing saindenging China.

C-star 2020 sukses dianakake tanggal 2-4th September 2020 ing Shanghai New International Expo Center. Sajrone telung dina sing sukses, C-star nampi 134 peserta pameran lan 9.006 pengunjung profesional.

sdfg (1)

Industri ritel China ngalami transformasi gedhe amarga COVID-19 mung sawetara wulan. China wis sukses banget nglawan COVID-19. Waktune tepat kanggo kita mikir kepiye nyiapake Lampu BoomHuayuemei sabanjure kanthi tekun melu pameran iki. Staf pameran uga nyiapake langkah-langkah pencegahan epidemi ing pameran kasebut.

sdfg (2)

Kabeh wong kudu nganggo topeng lan tetep jarak sosial. Kita sedina kudu nggawe bilik. C-star 2020 sukses dianakake tanggal 2-4th September 2020 ing Shanghai New International Expo Center. Ana akeh wong sing ngunjungi pameran kasebut. 

sdfg (3)

Booth kita narik akeh wong kanggo ngunjungi, amarga LED Tirai Dinamis RGB kita ditampilake ing kios kasebut.

sdfg (4)

Desainer kita nggunakake warna kanggo nyorot tema pameran iki, apik banget.

Strip LED Langsir Lampu latar kabeh bisa surem, bisa uga suhu warna sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

Strip LED Gorden Dinamis RGB isih paling apik ing papan kasebut, mula akeh wong sing ngunjungi. Nganggo protokol DMX512, lan nggunakake kontrol K-8000C supaya bisa diprogram.

Sampeyan bisa ngrancang animasi sing dikarepake, sing bisa nggunakake Dynamic Curtain LED Strip kanggo diprogram. Iki bakal nggawe bilik sampeyan dadi apik!

Kita melu C-star iku pinunjul banget nalika ekonomi ngalami kasangsaran! 

Sing penting banget, ayo ngerti informasi luwih lengkap babagan Lampu LED, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ningkatake kualitas produk lan desain produk sing luwih anyar.

Ayo dipratelakake lan aja nganti lali kesempatan sampeyan ing taun 2021.


Wektu kiriman: Sep-02-2020