Warta

Iki minangka Couleur Lighting sing melu EuroShop, edhisi 2020 acara ritel sing paling penting nyedhiyakake kesempatan kanggo Couleur Lighting kanggo nduduhake evolusi lan inovasi. Kita arep matur suwun kabeh sing wis ngunjungi papan ing Euroshop ing Düsseldorf. Nampilake jeneng lan ngenalake inovasi anyar Couleur Lighing sing diluncurake taun iki pancen nyenengake! Tim Couleur Lighting nuduhake keahlian profesional kanggo ngenalake produk menyang pelanggan.

news (1)

Kita ngajak pelanggan wis kerja bareng pirang-pirang taun kanggo ngunjungi stan, lan uga akeh pelanggan anyar sing ngunjungi bilik.

news (2)
news (3)

Couleur Lighting minangka manufacuturer profesional LED Strip Lighting kanggo kothak Light advertising luwih saka 10 taun, ana pirang-pirang atus jinis Lampu Strip LED.

Ana puluhan Lampu Strip LED ing Euroshop, sing wis diakoni kabeh dening para pelanggan.

Pameran kita uga entuk efek sing apik. Booth kita narik akeh pelanggan, amarga produk berkualitas tinggi lan pengetahuan profesional.

Ana akeh faktor sing durung mesthi, Kita isih ngluncurake Strip LED Tirai Dinamis Produk-RGB anyar, sing narik akeh pelanggan lan nambah warna sing apik ing stan kita.

Kualitas cahya Produk-kita & Lampu sing wis surem uga wis entuk pujian

pelanggan

Kajaba iku, Kita ngluncurake platform kanggo Strip LED Tirai RGB sing dinamis sing anyar lan nampa umpan balik sing apik banget saka para pengunjung EuroShop.

Strip LED Curtain RGB minangka generasi anyar tampilan LED sing nggabungake gambar tekstil sing dicithak kanthi efek gerakan lan animasi dinamis sing narik perhatian masarakat kanthi nggawe visual visual sing dicithak.

Bisa digunakake kanggo kothak cahya, minangka revolusi nyata kanggo komunikasi ing toko sing bakal nyedhiyakake pengalaman blanja sing dinamis lan berkesan kanggo para pelanggan.

Uga digunakake kanggo dekorasi omah, Bar, Hotel lan pusat perbelanjaan. Bakal narik mripat wong, lan bakal entuk manfaat kanggo sampeyan.

Strip LED Curtain RGB bisa uga miturut panjaluk supaya bisa diprogram, lan ngganti warna sing beda-beda kaya sing dikarepake.

Strip LED Curtain RGB duwe sawetara kaluwihan: gampang dipasang, visual bisa dianyari kanthi cepet, kasedhiya pirang-pirang finish lan pangiriman cepet kanggo nyuda biaya transportasi. 

news (5)
news (4)

Euroshop minangka lelungan sing ora bisa dilalekake, kita bisa ngenteni sawetara ing Euroshop2023 sabanjure, welcome kanggo ndeleng stan kita.


Wektu kiriman: Feb-16-2020