Warta

Kita nyurung rong jinis produk anyar - Langsung Dinamis RGB LED Strip & Modul LED RGB Dinamis.

Saben bangunan nyritakake, mula uga ing njero bangunan. Panel LED kothak cahya dinamis sing gampang dibangun saka HYM Lighting bisa mbantu sampeyan ngrampungake crita kasebut. Desain modular nggawe manawa cocog karo interior, gedhe utawa cilik, sederhana utawa mewah. Rasakake kagunaan, saben dina, taun ganti taun. Yen sampeyan arep ngganti interior, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti print lightbox lan animasi.

Panel LED Dinamis mbantu sampeyan nggawe arsitektur dinamis kanthi rong aspek:

Lukisan digawe urip utawa tambahake gerakan lan swasana sing luar biasa ing tembok lan langit-langit

Gampang banget ngowahi isi cetak utawa LED. Adaptasi simulasi langit sampeyan ing langit-langit miturut musim, kayata: mendhung ing musim semi, panas ing mangsa panas, udan ing musim salju lan salju salju ing musim salju.

Keuntungan LED Langsir RGB Dinamis gampang dipasang, kita nganggo kertu kontrol K-8000C kanggo program LED.

news2 (2)

Panel LED RGB Dinamis nganggo kertu kontrol K-8000C kanggo program LED kanthi protokol DMX512.

news2 (1)

 Wiwit dina iki, lawon lan LED kanggo nganggo basa anyar minangka pangowahan sing dinamis, ngilangi statis lan nggawe crita amarga LED wis ora statis maneh nanging bisa dipindhah.

news2 (3)

Dadi bisa nerangake cetakan ing gambar kain lan menehi lampu sing bener, iki minangka wilayah anyar kanggo lampu latar, iki kanggo nyiyapake toko, toko Windows, ruang pamer, kegiatan, pameran anyar mutlak: kothak cahya dinamis, kaya kothak lampu tradisional , sing digawe saka struktur aluminium lan tutup kain khusus, nanging ngilangi pola ing sisih mburi modul LED, bisa miturut sampeyan pengin entuk efek visual saka program kasebut.

news2 (4)

Asil minangka gambar statis kanthi gerakan cahya lan dadi urip sing jelas, terus fokus ing tren anyar lan teknologi anyar, kanggo memperkaya, nggawe luwih apik lan apik. NGgunakake piranti lunak-K-8000C kanggo program LED, pemrograman LED bakal ganti miturut gambar cetak saben-saben. Mula, mekanisme iki gampang banget: struktur paduan aluminium lan sistem lampu latar tetep padha, nanging kanggo entuk produk anyar, mung kudu ngowahi cara materi lampu lan seluler bisa dadi owah-owahan dinamis lan sederhana minangka dhasar masa depan. peralatan


Wektu kiriman: Feb-16-2020