Pusat Produk

Bar kaku SMD2835

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Barang Strip LED Kaku
Model HD1104A
Spesifikasi 500 * 5 * 1.6mm
Ukuran LED SMD5050
LED Qty 36PCS
Lumen 130LM / W
Watake warna 2800-12000K (Khusus)
Ndeleng Angle 120 °
Tegangan DC12V

1. Padhang sing dhuwur, nggunakake padhang SMD2835 minangka sumber cahya.

2. Uga Radiates, papan PCB lan cangkang Out, kabeh digawe nganggo bahan Aluminium utawa FR-4, panas kurang lan output gampang.

3. Tenaga sithik lan bosok entheng: ngirit energi bisa nganti 90% kanggo sampeyan.

4. Tanpa radiation, non-UV / Infrared, lan radiasi panas, ramah lingkungan.

5. Tutup njaba nganggo paduan aluminium, lan anodizing permukaan, desain unik banget kanthi level tinggi.

6. Instal gampang, desing struktural sing unik, gampang dipasang, kabeh wong sing ora profesional bisa uga sukses.

7. Produk kita wis entuk sertifikasi CE, RoHS, UL.

8. Garansi 3 Taun.

9. Jangka umur> 50000 jam.

Aplikasi:

Digunakake kanthi akeh ing perhiasan, hotel bintang, klub mewah, museum, windows profesional, konter lan papan pencahayaan kunci liyane, minangka gantian alternatif kanggo halogen lawas tradisional lan cahya liyane.

wjjl (1) TXSTLOG_1}NO~U8WZ_I)MD4

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita