Pusat Produk

Panel cahya mburi sing dipimpin kanthi super terang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Barang Ukurane Ukuran LED Tegangan Kekuwatan Lumen
HYM-LED-I-30 × 30 300 * 300 * 1.6mm SMD2835 DC24V 13.44w 120LM / W
HYM-LED-II-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-III-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-IV-30 × 7.5 300 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 3.36w 120LM / W
HYM-LED-V-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0,86w 120LM / W
HYM-LED-VI-7.5 × 7.5 75 * 75 * 1.6mm SMD2835 DC24V 0,86w 120LM / W

Panel Lampu Backlit LED tipis lancip lan super padhang, lan bisa digunakake minangka sumber cahya sing apik lan modern kanggo tampilan adat, arsitektur, tampilan ritel lan perlengkapan, lampu lantai, lampu counter lan liya-liyane.

Panel Backlit LED nggawe sumber sing lancip, cerah lan malah cahya kanggo akeh aplikasi. Lampu LED dipasang ing kabeh sheet, sing dadi heat sink lan njaga LED adhem, mula umure modul LED. Panel Backlit LED murup kriya sampeyan, watu Onyx, utawa bahan liyane, diselehake ing ngarep utawa ing sisih ndhuwur. Kita nggawe Panel Backlit LED gedhe kanthi ukuran beda, kanthi bahan baku berkualitas.

Kita nawakake macem-macem Panel LED kanggo nyedhiyakake solusi pencahayaan sing luwih tipis, lan permanen kanggo ngrampungake tugas pencahayaan saka aksen lan pencahayaan tugas menyang pencahayaan pesta lan acara.

Mbantu entuk padhang, efek cahya, level cahya sing pas karo kabutuhane.

 

Hemat energi, hemat energi luwih saka 60% kanggo pariwara lampu latar

Ukuran lan bentuk khusus kasedhiya
Produk kualitas paling apik kanthi standar

Umur dawa, umure nganti 50.000 jam
Papan aluminium, kinerja nyebar panas banget, luwih dipercaya

voltase listrik DC kurang, luwih aman

Bebas merkuri tanpa timbal, ora ana sinar infra merah sing mbebayani, ultraviolet
Cahya lancip, kekandelan 1.6mm
Tes sepuh luwih kuat, kerja terus 24 jam, luwih saka 780 dina

 

1. Teknologi reproduksi warna sejati luwih saka 90 warna rendering warna. Miturut panjaluk sampeyan, bisa disesuaikan karo spelling bar lan suhu warna.

2. Gunakake chip LED EPISTAR.

3. Ora ana iga, iluminasi sing luwih seragam, reproduksi warna sing luwih dhuwur.

4. 1.6mm PCB sisi loro kenthel, konduksi panas ora cacat, PCB luwih ketat, nambah konduktivitas sakabehe, nyuda tekanan mudhun, nyuda panas. 

5. Warna temp, CRI, Bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

6. Suhu kerja yaiku -50 ℃ ~ 50 ℃.

7. Kita nampa OEM & ODM miturut panjaluk sampeyan.

8. Nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan paling apik.

9. Garansi wis 3 taun.

Aplikasi:

Iki ditrapake kanggo pariwara kothak cahya kain & nduwur sel, uga ditrapake kanggo toko rantai, hotel, pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bandara, stasiun lsp.

dfdffg (1) dfdffg (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita